برنامه و شيوه ي كار











برنامه و شيوه‏ي کار



1- شيوه‏ي کار آموزش غير حضوري در مرحله‏ي نخست تهيه و تدوين دروسي است که بدون حضور استاد، مورد استفاده بوده و يا لااقل درصد بالاتي از مطالب براي دانش‏پژوهان قابل فهم باشد.

اساتيد اين مرکز، با چنين توجهي درسها را تهيه مي‏کنند، بنابراين، توضيحات و احيانا تعدد بيان، به منظور عبارت‏پردازي نيست بلکه تا حدودي نقش استاد را ايفا مي‏کنند.

2- پرسشهاي منظمي در آخر هر درس مطرح مي‏شود و دانش‏پژوه براي پاسخ آنها مطالب درس را بايد لااقل يکي دوبار با دقت بخواند و عناوين آن را بررسي کند و مدتي به تفکر و مطالعه بنشيند و احيانا به کتابهاي ديگر مراجعه کرده و يا از افراد واجد صلاحيت بپرسد و به بحث و گفتگو بپردازد و آنگاه که مطلب براي او پخته و توجيه شد و در عميق جانش نشست به نوشتن جوابهاي صحيح اقدام کند.

3- دانش‏پژوهان، پاسخ پرسشها را براي بنياد پست مي‏کنند و استاد پس از بررسي پاسخها، جوابهاي نادرست را تصحيح و صحيح آن را نيز متذکر مي‏گردد و آن را با درس بعد دعوت مي‏دهد تا با مراجعه و مطالعه‏ي مجدد به صحت درک و برداشتهاي خود مطمئن شده و يا اشتباهات خود را اصلاح کند.

4- اين درسها در هر ماه يکبار ارسال مي‏گردد و انشاء الله در طول يکسال تحصيلي 12 درس به دست دانش‏پژوهان خواهد رسيد.

[صفحه 12]

5- اين مرکز تصميم دارد در صورت امکان و وجود شرايط مناسب در هر سال سميناري از محصلين خود برگزار نمايد تا ضمن آشنائي حضوري بتواند از نظر تقويت بنيه‏ي علمي و ارشادي و حل مشکلات فکري، گامهاي بلندتر و موثرتري بردارد، انشاء الله.

بنياد نهج‏البلاغه

[صفحه 13]


صفحه 12، 13.