مردي از اهل قم مردم را به حق دعوت مي كند











مردي از اهل قم مردم را به حق دعوت مي کند



بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ

و موسي بن جعفر عليه السّلام فرمود: مردي از اهل قم مردم را به حق دعوت مي کند، اطراف او گروهي چون پاره اي آهن جمع مي شوند که بادهاي تند آنها را متزلزل نکند، از جنگ ملالي ندارند، (خسته نمي شوند) و ترسي در آنها نيست، بر خداوند توکل مي کنند و سرانجام (پيروزي) براي اهل تقواست.[1] و اين حديث اخير مناسبت زيادي با انقلاب شکوهمند اسلامي ما و رهبر عظيم الشأن آن حضرت امام خميني قدس سره الشريف و همچنين مردم بزرگوار و شهيدپرور و دلير و نستوه ايران دارد.

درود و رحمت خداوند بر اين امت نستوه و هوشيار و زنده و خداجوي و رهبر فرزانه آن و سلام و صلوات خداوند بر شهيدان و جانبازان و مفقودان و آزادگان و رزمندگان و خانواده هاي عزيز آنان. به هر حال قم و اهل آن که همان انديشمندان مکتب اهل البيت عليه السّلام هستند مورد نظر اهل البيت عليه السّلام بوده و آن را آشيانه آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم مي ناميدند به اميد آنکه شکرگزار اين نعمت بزرگ الهي باشند و مراقب اينکه مبادا شرائطي پديد آيد که از اين نعمت بزرگ محروم شوند چرا که حضرت صادق عليه السّلام فرمود: خاک قم مقدس است و اهل آن از ما (اهل بيت) هستند و ما از آنهائيم، هيچ جباري قصد سوئي بد به آنها نکند مگر اينکه خداوند در مجازات او عجله مي کند (و اينها) تا وقتي است که به برادران خود خيانت نکنند (و در نسخه اي آمده است: تا وقتي که حالات خود را تغيير ندهند) اگر چنين کنند خداوند ستمگران زشت را بر آنها مسلط خواهد کرد.

بدانيد که اهل قم ياوران قائم و دعوت کنندگان (يا رعايت کنندگان) حق ما هستند، آنگاه حضرت سر خود را بطرف آسمان بلند نموده عرضه داشت: خدايا اهل قم را از هر فتنه محفوظ دار و از هر نابودي نجات بده.[2] .









  1. بحار، ج 57، ص 216، رحل من اهل قم يدعو الناس الي الحق يجتمع معه قوم کزير الحديد لا تزلهم الرياح العواصف و لا يملون من الحرب و لا يجبنون و علي الله يتوکلون و العاقبة للتقوي.
  2. بحار، ج 57 ص 218.