مدرسه ي مكاتباتي نهج البلاغه











مدرسه‏ي مکاتباتي نهج‏البلاغه‏



فراگيري دانش و علوم جزء زندگي انسان بوده و تعطيل بردار نيست. اسلام از ديرباز، دانش پژوهشي را بر همه واجب کرده و زمان آن را از «گهواره» تا «گور» ادامه داده است.

امروزه به برکت انقلاب اسلامي دروازه‏هاي دانش به روي همه گشوده شده و مردم از هر طبقه و گروهي در کسب دانش به رقابت و مسابقه پرداخته‏اند.

درياي بي‏پايان و پرگوهر فرهنگ اسلامي همواره در طول تاريخ احياگر انديشه‏ها و راهگشاي زندگي و شکوفاکننده‏ي استعدادها بوده است.

در هر زمان به تناسب شرايط و موقعيت خاص آن بايد از اين گنجينه‏ي بي‏انتها بهره جست و روح و انديشه‏ي خود را سيراب و جامعه را زنده و نوراني ساخت.

يکي از شيوه‏هاي موفق تحصيلي در جهان امروز، آموزش از راه دور (مکاتبه‏يي) است که دانش‏پژوه با اتکاء بيشتر بر تفکر و تحقيق

[صفحه 10]

خود از منابع و متون بهره‏مند شده و مراحل مختلف علمي را طي مي‏کند.

بر جوانان ميهن اسلامي است که خود را به سلاح علم و معرفت مجهز نموده تا با آگاهي لازم بتوانند تفکر اسلامي را به ديگر تشنگان حقيقت ابلاغ نمايند.

اين گنجينه‏ي عظيم، بزرگترين موهبت الهي است که در طول قرنها با زحمات فراوان علماي مجاهد اسلامي از دستبرد و تحريف در امان مانده و همچنان شکوفاست. بايد از اين سرمايه‏ي فرهنگي نوراني با تمام ظرفيت سود برد تا در پرتو آن رشد و شکوفايي جامعه‏ي انساني را شاهد باشيم.

در اين راستا، بنياد نهج‏البلاغه با هدف آشنايي هر چه بيشتر و عميقتر نسل جوان با فرهنگ علوي به ويژه کتاب عظيم نهج‏البلاغه- کلامي فراتر از کلام مخلوق و فروتر از کلام خالق- اقدام به تاسيس «پژوهشکده‏ي نهج‏البلاغه» نموده است و در طول سالها آموزش و تدريس از راه دور به اين نتيجه رسيده است که مي‏توان با اين شيوه‏ي موفق مخاطبان فراواني را با فرهنگ اسلامي و علوي آشنا نموده تا به مدارج عالي علمي دست يازند.

بدان اميد که موج اسلام‏خواهي نسل جوان و عطش وصول به حقيقت مکتب زمينه‏ساز ظهور موعود ملل و تحقق حکومت جهاني اسلام گردد و ما از پيشقراولان حکومت مطلق حق و عدل باشيم. انشاءالله.

[صفحه 11]


صفحه 10، 11.